Έπειτα επιλέξτε “Συνδρομή”
Στο πάνω μέρος της σελίδας επιλέγετε το κουμπί Ανανέωση. Η συγκεκριμένη επιλογή εμφανίζεται μόνο όταν η συνδρομή έχει ήδη λήξει ή πρόκειται να λήξει εντός 30 ημερών.
Έπειτα επιλέγετε τον κύκλο χρέωσης καθώς και οτιδήποτε λειτουργικότητες θέλετε να προσθέσετε και πατάτε Επόμενο.
Προσοχή στο πακέτο εργαζομένων, το επιλεγμένο πλήθος εργαζομένων θα πρέπει να καλύπτει τον αριθμό ενεργών εργαζομένων της εταιρίας.Από εκεί θα μεταφερθείτε στο ασφαλές περιβάλλον της τράπεζάς σας για να ολοκληρώσετε την συναλλαγή.